Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


KORONNAVIRUS

13. mars 2020 kl. 14:02

GÅ VIA LINK TIL GAUSDAL KOMMUNE SINE SIDER FOR OPPDATERT INFORMASJON OM KORONAVIRUS

https://www.gausdal.kommune.no/korona.524682.no.ht

 

LURER DU PÅ OM DU SKAL SJEKKES? TA KORONASJEKK HER:

https://koronasjekk.no/

 

Influensavaksine sesongen 2019/2020

5. september 2018 kl. 14:29

Influensavaksinen for sesongen 2019/2020 har nå kommet. Kostnaden er i år kr. 250,- pr. vaksine og går ikke på egenandel/frikort.

Ved all vaksinering må pasienten sitte 20. min på venterommet.

Anbefalt til Pasienter >65 år, de med hjerte, lunge, nevr sykdommer, og gravide etter uke 12,  m.m se: FHI - Influensavaksine

Vennligst ring og bestill time på lab, eller bestill via SMS.

Tlf. 612 56 600

SYKMELDING

6. september 2017 kl. 10:48

En arbeidstaker har plikt til å sette seg inn i reglene for bruk av egenmelding og om når det er krav om sykmelding fra lege. Sjekk derfor først: Egenmeldingsregler. Det er klare regler for hva som kreves for at en lege skal kunne skrive sykmelding. Det forlanges en gyldig medisinsk diagnose, - som dokumenteres i din pasientjournal.
- For utstedelse av sykmelding kreves legekonsultasjon. - Legen kan ikke skrive sykmelding tilbakevirkende i tid.
Fra den dagen vi har registert en henvendelse, kan imidlertid sykmelding skrives, selv om konsultasjonen utsettes noen dager. Husk å gi klar beskjed ved timebestilling dersom du trenger sykmelding, og be eventuelt om at henvendelsesdato blir notert.
Forlengelse av sykmelding Hovedregelen er at forlengelse av sykmelding skjer i forbindelse med ny legetime.
Ved avtale med legen kan forlengelse av sykmelding gjøres uten ny legekonsultasjon. Det må foreligge en klar avtale med legen om en slik forlengelse av sykmelding.
Barns sykdom For fravær på grunn av barns sykdom er det et annet regelverk enn for sykmelding. Foreldrene skal da ikke ha sykmelding. Arbeidsgiver kan eventuelt be om dokumentasjon på barnets sykdom, men dette vil likevel ikke gi rett til mer enn lovens tillatte antall fraværsdager med lønn per kalenderår.

For mer info NAV

Vi har begynt med pasientpost - elektronisk post.

2. juni 2017 kl. 16:56

Legesenteret på Segalstad Bru innfører nå elektronisk post - PasientPost.

Fordelen med PasientPost
Du slipper å oppbevare helseinformasjon sammen med andre dokumenter fra det offentlige som bank, faktura, forsikringselskap eller fra bedrifter som sender deg digital post og reklame. Uten at det koster deg noe kan du benytte deg av PasientPost for å motta digital post på en sikker måte fra din helsetilbyder.

Alltid tilgjengelig
Du kan enkelt åpne din PasientPost fra mobil, nettbrett eller PC. Slik har du alltid din helseinformasjon lett tilgengelig uansett hvor du er.

Hvem kan bruke PasientPost?
Alle innbyggere over 15 år som har et norsk fødselsnummer kan bruke PasientPost. Selv om du flytter eller bytter postadresse vil du alltid ha tilgang til PasientPost.

Logg deg på PasientPost her.

Legekontor i Forset

15. mars 2016 kl. 12:57

Dr. Antonia Karper har legepraksis i Flatavegen. 9, 2653 Vestre Gausdal.

Det er mulig å bestille time der via denne linken. https://antoniakarper.klinikk.pasientsky.no/no/

På tlf.: 61 05 50 90

Viktig informasjon

18. februar 2016 kl. 10:12

Fra og med 22.februar vil det være anledning til å bestille time og resepter elektronisk. Har du problemer med å bruke siden; vennligst send mail til legetjenesten@gausdal.kommune.no